Cursussen

Ruim 15 jaar geven we al cursussen klassiek houtsnijden en beeldhouwen.  Wij begeleiden zowel beginners als gevorderden. In de lessen werken we met verschillende niveaus, doordat de cursisten individueel werken aan hun eigen project. Wij zijn thuis in vrijwel alle disciplines zoals ornament snijden, naamborden, vrij werk, restauraties, maritiem of architecturaal werk, interieur zowel als exterieur.

In onze werkplaats hebben wij vele voorbeelden van antiek en nieuw snijwerk aan onze muren hangen als inspiratiebron. Je mag je eigen gereedschap meenemen maar het hoeft niet, je kunt gebruik maken van onze beitels, gutsen en hamers.

Wij kunnen ook je gutsen en beitels slijpen, tegen een vergoeding.

Stuur ons een mail als je op de hoogte gehouden wilt worden van wanneer we van start kunnen gaan met de cursussen.

Er wordt individueel gewerkt, de groep bestaat uit cursisten die al langer bij ons houtsnijden en bezig zijn met een eigen project en uit nieuwe cursisten die kennis willen maken met het houtsnijden.

De nieuwe cursisten kunnen vertrouwd raken met het gereedschap, het hout en het bewerken ervan door een voorbeeldplankje te snijden met vaste oefeningen, daarna kunnen ze op een volgende workshop verder gaan met ornamenten of letters snijden (naambord).

Omdat er dit najaar  veel belangstelling is voor onze cursussen, willen wij  2 dagcursussen op de vrijdag organiseren. Een van 10.00 tot 13.00 en een van 14.00 tot 17.00. De cursussen gaan door als er genoeg belangstelling is. Er is plaats voor 10 cursisten per dagdeel.

Prijzen:

Dagcursus van 6 lessen op vrijdagochtend van 10.00 tot 13.00  –  € 326,70 inclusief 21% BTW

Dagcursus van 6 lessen op vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.00  –  € 326,70 inclusief 21% BTW

De dagen zullen zijn:

6,13, 20 en 27 oktober

17 en 24 november

De cursussen en workshops gaan door bij een groep van 10 cursisten.

Nu inschrijven

Cursus 'houtsnijden en beeldhouwen'