Contact

Wij horen graag van u! U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken, maar natuurlijk ook langskomen in ons prachtige, nieuwe atelier. Neem alstublieft contact met ons op voor het maken van een afspraak, zodat wij u met aandacht kunnen ontvangen.

Atelier Reudenroos

De Drie Kronen 65
1601MT Enkhuizen
Noord-Holland, Nederland
0228 520603
06 27313205
info@reudenroos.nl
Atelier Reudenroos op Facebook

Over Atelier Reudenroos

Eelco van Roden en Isabel Vicente zijn vanaf 1992 werkzaam in alle segmenten van de fijne, ambachtelijke houtbewerking; houtsnijden, beeldhouwen, ontwerpen, meubelmaken en restauratie van beelden en meubels.

Isabel Vicente

Mijn opleiding als houtsnijder en ontwerper heb ik gevolgd in Lissabon bij de Fundação Ricardo Espírito Santo. In 1993 ben ik bij Reudenroos gekomen en heb mij sindsdien door zelfstudie en ervaring bekwaamd.

Ik houd mij bezig met het ontwerpen en snijden van ornamenten of het restaureren van beelden en ornamenten.  En afwerkingen zoals polychromeren, lakken en vergulden.

Eelco van Roden

Ik heb mijn opleiding gevolgd aan het Hout- en Meubileringcollege in Rotterdam en Amsterdam. Daarna heb ik stage gelopen in de beeldhouwerij van de Batavia onder beeldhouwmeester Cees van Soestbergen.

Ik houd mij vooral bezig met ontwerpen, beeldhouwen, meubelmaken en restaureren.

Atelier Reudenroos

Wij zijn gespecialiseerd in het restaureren en vervangen van houten ornamenten en beeldhouwwerk aan historische panden. Ook adviseren wij bij deze projecten architecten en bouwbedrijven bij de totstandkoming van een restauratieplan.

Vanaf het begin van ons bedrijf zijn wij een begrip in het maken van maritiem houtsnijwerk, wij adviseren, ontwerpen en voeren projecten uit voor kleine en grote schepen zoals roerbeelden, boegbeelden, trailboards, spiegelsnijwerk enz.

Verder organiseren wij ook cursussen houtsnijden en beeldhouwen, waar wij cursisten begeleiden met allerlei zelfgekozen projecten.

Atelier Reudenroos is lid van de Art Restorers Association Nederland en is een erkend leerbedrijf via Kenniscentrum SH&M (Stichting Hout & Meubel).